Monday, September 21, 2015

Årets största datorevent där även Amiga finns representerat är VMworld som äger rum om cirkum tre-fyra veckor eller mer exakt den 12-15 oktober i Barcelona


Under tre dagar får du ta del av visioner, strategier, tekniska deep-dives, hands-on labs och mycket mer. I år är det stort fokus på automatisering, molntjänster, mobilitet och nätverksvirtualisering.
Detta omtyckta event lockar varje år över 10 000 besökare som får ta del av visioner, strategier, best practices, hands-on labs och mycket mer.

Inriktat på fyra områden

Eventet är framför allt inriktat på fyra områden: datacenter och automatisering, molnet, mobilitet och End User computing, och nätverksvirtualisering:

Datacenter och automatisering: Under VMworld presenteras erfarenheter och lärdomar från Sveriges och världens största automatiseringsprojekt. Det för att visa hur automatisering av nätverk, säkerhet och lagring ger stora fördelar för hela IT-plattformen.

Molnet: En molnplattform ska fungera friktionsfritt tillsammans med den befintliga IT-miljön med samma säkerhet och tillgänglighet som ditt privata datacenter. Genom molnet får de tillgång till on demand när du behöver det.

Mobilitet och End User computing: Med rätt verktyg kan användare bli mobila utan att IT-avdelningen tappar kontrollen. Med Business Mobility är målet att ge användaren full mobilitet att kunna jobba överallt och ta del av samma information på flera typer av enheter. På VMworld får du verktygen du behöver för att möta användarnas krav på bästa sätt.

Nätverksvirtualisering: Ett mjukvarudefinerat dynamiskt nät utan hårdvaruberoende och med säkerhet som via mikrosegmentering decentraliseras och flyttas ut dit där den verkligen behövs. NSX är nätverk och säkerhet enklare, smartare och effektivare.

För många är det ett stort beslut att anmäla sig till ett internationellt event.

Nedan finns en guide som beskriver hur intresserade kan övertyga sin chef om att just de ska få åka till Barcelona och Europas största IT-konferens VMworld.

Artikeln är kopierad och förkortad och ursprungskällan är Computer Sweden

5 comments: